В Израел разбиха група от  хакери, които са саботирали чрез

...
В Израел разбиха група от  хакери, които са саботирали чрез
Коментари Харесай

В Израел разбиха група, саботирала избори по целия свят

В Израел разрушиха група от  хакери, които са саботирали посредством дезинформация 30 вота по света през обществените медии. Тя е ръководена от Тал Ханан, 50-годишен някогашен действен сътрудник от израелските специфични елементи, който през днешния ден употребява псевдонима " Хорхе ". 

Той е изобличен от интернационален консорциум от публицисти. Ханан и неговият " отряд ", който употребява кодовото име " Екип Хорхе ", бяха разкрити от сътрудници под прикритие и посредством документи, изтекли в, съобщи изданието. 

Ханан не отговори на подробни въпроси по отношение на дейностите и методите на " Хорхе ", а единствено отхвърли да е правил нещо нелегално. Израелецът твърди, че е употребен в Африка, Южна и Централна Америка, Щатите и Европа. Един от отделите в екипа му, който е основен, оперира с доста комплициран програмен продукт. Той управлява огромна войска от подправени профили в обществените мрежи Туитър, ЛинкдИн, Facebook, Телеграм, Gmail, YouTube и Инстаграм. Някои от аватарите имат регистрации в Амазон с подправени кредитни карти и бинкойн портфейли. 
Екипът на Хана е оголен, когато трима кореспонденти му се показват за клиенти. Бившият командос им разказал по какъв начин ще реализира нужния резултат, в това число с потреблението на хакери и достъп до Gmail и " Телеграм ". Те слагат серия подправени вести, които са умножени от ботове и по този начин стигат до легититимните медии. Оказва се, че огромна част от тактиките са свързани със саботиране на противникови изобрни акции. Екипът даже изпраща секс играчка до дома на политик, с цел да ги получи брачната половинка му и да го заподозре в невярност.
 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР